Masovian (Mazowieckie lääni)

Masovian (Mazowieckie Voivodeship) on suurin alueella Puolassa - sen pinta-ala on 35598 km2, tämä merkitsee noin 11,4% koko alueen maa. Lähes koko voivodikunnan sijaitsee Keski Puolan alanko. Maisema alue koostuu pääasiassa tasaisilla alueilla, sekä luonnon laaksojen suurten Keski-Euroopan joet (Vistula, Bug ja Narew) ovat tyypillisiä maaston piirteitä. Vaikka suurin puolalainen kaupunki (Varsova) sijaitsee alueella Masovia, alue on säilyttänyt paljon sen luonnollisen ulkonäön. On suuria alueita metsää, mukaan lukien Kampinos Forest - todellinen ihme Euroopan mittakaavassa, joka on kansallispuisto ja biosfäärialue, nimetty UNESCO sen ohjelman Ihminen ja biosfääri (MaB).

Se, että yli 5 miljoonaa ihmistä asuu Mazovia - 13,1% väestöstä Puolan - tekee väkirikkain Voivodeship. Se on myös alue, jossa suurin Puolan kaupunki, nimittäin Warsaw, sijaitsee. Kaupungissa on noin 1,6 miljoonaa asukasta, ja yhdessä lähialueilla - 2,5 miljoonaa euroa. Tämä tekee Varsovan yksi suurimmista kaupungeista tässä osassa Eurooppaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lähes 50% Voivodeship väestöstä asuu taajama Varsovan ja yhteensä 64% alueen väestöstä kaupunkialueilla. Lisäksi ehdottomasti hallitseva Varsovan voivodikunnan tärkeisiin kaupunkeihin kuuluvat Radom, sen 230000 asukasta, ja Płock sen 130000 asukasta. Toiset ovat huomattavasti pienempiä.

Mazovia on maatalousalue, sen maatalousmaan osuus on noin 65% Voivodeship kokonaispinta-alasta (13% maatalouden alueilla Puola). Koostumus sisältää: 71% - peltoa, 25% - niittyjä ja laitumia ja 4% - hedelmätarhat. Mazovia on puutarhanhoito ja hedelmiä maatalouden alueella. Noin 30% Puolan hedelmätarhat sijaitsevat Mazovia. Tämä on yli 40% kotimaan hedelmätuotantoa. Yli puolet omenoita ja 25% mansikoita tuotetaan Puolassa kasvatetaan Mazowieckie Voivodeship. Mazovia on myös johtava vihanneksia ja toiseksi suurimman joukossa viljan tuottajien Puolassa. Mazowieckie Voivodeship on myös johtava maidontuotannon ja lihantuotantoon myös mitoitettu joukossa vahvuuksiaan.

Ottaen huomioon suojelu luonnonympäristön Mazovia asettaa paljon painoa kestävän kehityksen alueella. Nämä ponnistelut ovat johtaneet nopean kasvun ekologista tuotantoa. On jo yli 1000 ekologisia maatiloja Voivodeship.
Masovian on näyteikkunaan Puolan kulttuurin maailmaan. Koska sen myrskyisä historia, ei monta alkuperäisiä paikkoja aineellisen kulttuurin perintöä on säilynyt. Muistoja menneisyydestä Puolan kuuluvat Kuninkaanlinna Varsovassa, rakennukset Varsovan sekä lukuisia palatseja ja kartanoita sekä herrasväen alueella. On kuitenkin nykyaikaa että hallitsee Varsovassa, monissa hankkeissa, jotka ovat olleet yllättäviä ihmisiä heidän rohkeita arkkitehtonisia visioita, joita toteutetaan täällä.

Mazovia on alue, joka on houkutteleva sijoittajille Puolassa. Tekijät kuten koko alueellisen ja kotimarkkinoilla sekä paikka, joka on strateginen valmistus ja palvelutoimintaa, ovat tärkeimmät tekijät, jotka edistävät investointeja Mazovia. Muita merkittäviä syitä ovat hyvät liikenneyhteydet muualle maahan ja Eurooppaan, hyvin kehittynyt IT-infrastruktuurin sekä hyvin koulutettuja, korkeasti koulutettua työvoimaa. Luotto viimeisen näkökohta menee osittain koulujen korkeakoulutuksen ja t & k-keskuksia, jotka toimivat alueella ja tunnustetaan kaikkialla maailmassa.

Masovia sijaitsee ole kaukana muista Euroopan pääkaupungeista. Se kestää hieman yli 2 tuntia lentää Pariisiin tai Lontooseen ja hieman yli tunnin Berliiniin. Hyvin kehittynyt verkosto erinomaisia \u200b\u200busein ilman ja rautatie yhteydet tärkeimpien Euroopan pääkaupunkeihin tekee Masovia ja Varsova helposti saatavilla paikoissa. Siksi Mazovia on hyvä idea viikonloppuna maisema oli sellainen inspiraation romanttinen säveltäjä Frederic Chopin, sekä paikka liiketoimintaa. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tavata kiehtovan Puolan kulttuuria, kuunnella jazz Varsovan klubeissa, ja maistaa erikoisuuksia puolalaista ruokaa, kuten bigos (haudutettu ruokalaji on valmistettu hapankaalia ja / tai tuoretta kaalia, lihaa ja sieniä ), Zurek (keitto valmistetaan käymisteitse ruisjauhoja) tai pierogi (pyöryköitä).

Regional Information
Area sq.km: 35,598
Population: 5,000,000
Member since: 2008
Recipes: 102
Business members: 98
Homepage