Pfalz

Tervetuloa Pfalzin ja jonka ilmassa millenary historiaa ja kulttuuria, jossa aiemmin on avain ymmärtää esillä. Historia, joka juontaa 500 BC, kun kelttien alkoi viljellä puskaradio. Myöhemmin mukaan Rooman sääntö, tämä käytäntö kehitettiin edelleen, uudelleen ja järkeistettävä, mikä muodostaa perustan, mikä on nykyään yksi Saksan johtavista viininviljelyalueilla. Lähes 24.000 hehtaaria istutettu viinitarhoja ja yli 100 miljoonaa viiniköynnöksiä jakautuvat alueella 85 kilometrin matkan Pfälzerwaldin (Pfalzin metsän). Maapallon ilmasto on yksi lievin Saksassa, laajennetulla auringonvalo (noin 2000 tuntia vuodessa, noin 220 päivää vuodessa) ja sademäärä erittäin paljon alle maan keskiarvon.

Yli 15.000 hehtaaria peltoa on istutettu vihanneksia, salaatteja, perunoita ja parsaa. Maatilalta pöytään - todellinen iskulause Pfalz. Ruoka ja viini - nautti yhdessä perheen ja ystävien kanssa, kodikkuutta, joka on juurtunut syvälle kulttuuriin. Kuten myös monet viini festivaaleja ja iso vuosittain tapahtumia, kuten kruunajaisten Saksan Wine Queen, iso saksalainen Wine Sadonkorjuujuhla sen juhlava paraati, The wineFESTival, ja maailman suurin viinintuottaja Festival - Bad Dürkheimer Wurstmarkt - kaikki tapahtuu täällä Pfalzissa!

Alueemme yllättää viehättävät näkymät Reinin laaksoon ja loputon biosfäärialue Pfalzin metsän (suurin yhtenäinen metsäalue Saksa). Kesällä voi aistia yrtit kuten rosmariini, timjami, salvia ja laventeli tasangoilla ja mausteinen tuoksu hartsin havupuiden metsässä. Pitkän vaellus, trecking, pyöräily tai kiipeily matkat, se voi olla ihanan pysähtyä yksi monista eräkämpille tai tutustua historiallisissa keskustoissa.

Halusimmepa löytää tyypillisiä paikallisia ruokia, kuten täytettyjä sian mahan, Pfalzin' maksamakkara, maksan lihapullia, juuri korjattu, vielä hiivainen viiniä ja perinteiset sipuli piirakka, tai pikemminkin hyväpalkkainen haute cuisine - löydät kaiken tässä. Tule hakemaan esimakua kokit on tarjota. Heidän intohimonsa aitoja elintarvikkeita, jotka on valmistettu ja parasta paikallisia ja sesongin raaka-aineita, kuten kastanja, kurpitsa, parsa, viikunoita, mansikoita tai Pfälzer Grumbeer (peruna), saavat sinut rakastumaan Pfalz. Kokea Pfalzin ja kotiin vietäväksi kulinaarisia muistoja kestää pitkään ...

Pfalz pääsee helposti kautta valtatie, bussilla ja junalla. Se kestää noin 60 minuutin päästä meidät autolla Lähimmät lentokentät Frankfurtissa Karlsruhe, Baden-Baden, ja Stuttgart.

Ole hyvä ja selata sivuja ja löytää aito tuottajat, maatila kauppoja, ravintoloita ja catering, jotka edustavat
Kulinaarinen perintö Pfalzin

Regional Information
Area sq.km: 5,451 
Population: 1,400,000
Member since: 2015
Recipes: 11
Business members: 37
Homepage Facebook Twitter Instagram