Pfalz

Velkommen til Pfalz og til en atmosfære fuld af årtusind historie og kultur, hvor fortiden er nøglen til forståelsen af \u200b\u200bnutiden. En historie, der går tilbage til 500 f.Kr., da kelterne begyndte at dyrke vinranken. Senere under den romerske regel blev denne praksis videreudviklet, omorganiseret og rationaliseret og derved grundlaget for, hvad der i dag er en af \u200b\u200bTysklands førende vinregioner. Næsten 24.000 hektar beplantet med vinmarker og over 100 millioner vinstokke fordelt over et område på 85 kilometer langs Pfälzerwald (Pfalz-skoven). Vores klima er et af de mildeste i Tyskland, med længere eksponering for sollys (ca. 2.000 timer om året, ca. 220 dage om året) og nedbør meget under landsgennemsnittet.

Over 15.000 hektar marker er plantet med grøntsager, salater, kartofler og asparges. Fra gården til bordet - et ægte slogan i Pfalz. Mad og vin - nydt sammen med familie og venner, en hygge, der er dybt forankret i vores kultur. Ligesom de mange vinfestivaler og de store årlige begivenheder, som for eksempel den tyske vindronning, den store tyske vinhøstfestival med sin festlige parade, vinfestival og verdens største vinfestival - Bad Dürkheimer Wurstmarkt - alt sammen Sker her i Pfalz!

Vores region vil fortrylle dig med sin charmerende udsigt over Rhindalen og den endeløse Biosphere Reserve Palatinate Forest (Tysklands største tilstødende skovområde). Om sommeren kan du lugte urter som rosmarin, timian, salvie og lavendel i sletten og krydrede aromaer af harpikser af nåletræer i skoven. Efter lange vandreture, trekking, cykling eller klatreture kan det være vidunderligt at stoppe ved en af \u200b\u200bde mange skovhytter eller for at udforske de historiske bycentre.

Uanset om du kan lide at opdage de typiske regionale retter, som fyldt gris maven, Pfalz 'leverpølse, leverkødboller, den nyhøstede, stadiggærende vin sammen med den traditionelle løgtræ eller rettere opskalere Haute cuisine - finder du det hele her. Kom og få en smag af hvad vores kokke har at byde på. Deres passion for autentisk mad, lavet af og med de allerbedste lokale og sæsonbestemte ingredienser, såsom kastanje, græskar, asparges, figner, jordbær eller Pfälzer Grumbeer (kartoffel), får dig til at blive forelsket i Pfalz. Oplev den virkelige Pfalz og tag hjem med kulinariske minder for at vare i lang tid ...

Pfalz kan nemt nås via motorvej, bus og tog. Det tager cirka 60 minutter at komme til os med bil fra de nærmeste lufthavne i Frankfurt, Karlsruhe, Baden-Baden og Stuttgart.

Gennemse vores sider og find de autentiske producenter, gårdsbutikker, restauranter og cateringfirmaer, der repræsenterer
Culinary Heritage of Pfalz

Regional Information
Area sq.km: 5,451 
Population: 1,400,000
Member since: 2015
Recipes: 11
Business members: 37
Homepage Facebook Twitter Instagram